Cookie pops

Είναι νόστιμα, είναι όμορφα, είναι υγιεινά και είναι και πανεύκολα. Γι΄ αυτό και τα λατρεύουμε ! Είναι τα cookie pops, δηλαδή μπισκότα γεμιστά, βουτηγμένα σε κουβερτούρα (κατά προτίμηση λευκή) και στολισμένα με πολύχρωμη τρούφα. Αυτά -συν στικς για γλειφιτζούρια ή κομμένα καλαμάκια- είναι και τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε.

Αρχικά ανοίγουμε τα μπισκότα στη μέση. Λιώνουμε την κουβερτούρα, βουτάμε το στικ και μετά το βάζουμε πάνω στη μία πλευρά του μπισκότου. Από πάνω βάζουμε το υπόλοιπο μπισκότο και το βουτάμε όλο μαζί στην λιωμένη κουβερτούρα. Στολίζουμε με πολύχρωμη τρούφα και έτοιμα!

Δείτε πώς γίνονται:

Advertisements

Ετικέτες: , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, Στα γρήγορα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, Σοκολάτα

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

2 Σχόλια στο “Cookie pops”

  1. Eleftheria Manoliadi
    16/04/2013 στις 4:29 μμ #

    Η αλήθεια είναι οτι το παρουσιάζουν πολύ ευκολο αλλα δεν είναι….και εγω για αυτο το διαλεξα και στο τέλος το χιλιομετάνιωσα. Βέβαια αφου κατάφερα και τους βρήκα το κόλπο βγήκαν πάρα πολυ ώραια. Θα σας πώ μερικα μυστικά για να ξέρετε…. Καταρχήν ανοίγεις τα μπισκότα παίρνεις λίγο σοκολάτα κολλάς το καλαμάκι πάνω στο μπισκότο και το αφήνεις για λίγη ώρα για να στεγνώσει η σοκολάτα και να σταθεροποιηθεί. Στο άλλο το μπισκότο που έχει την γέμιση με το καλαμάκι πίεζεις λίγο την κρέμα ετσι ώστε όταν είναι να κολλήσεις το μπισκότο με το καλαμάκι στο μπισκότο με την γέμιση να υπάρχει το κενό και να μην χρειαστεί να το πιέσεις γιατι σπάνε. Μετα… η κουβερτούρα δεν πρέπει να είναι καυτή, πρέπει να την αφησετε να κρυώσει λίγο (δυστηχώς τα πρώτα θα πάνε χαμένα μέχρι να βρείς την σωστή θερμοκρασία της σοκολάτας που δεν τα λιώνει )και μετα με ένα κουταλάκι σιγα σιγα να βάζεις πάνω στο μπισκότο. Περιμένεις λίγα δευτερόλαπτα και ρίχνεις απο πανω την τρούφα. (καλο θα είναι να εχετε ενα αφρολέξ για να μπορεσετε να τα στηρίξετε όρθια για να στεγνώσουν)

  2. Violetta Koutsogiannp
    29/05/2012 στις 11:43 μμ #

    Το δοκίμασα αλλά δεν έπιασε! Το μπισκότο κόλλησε αλλά όταν βούτηξα το μπισκότο στη λιωμένη κουβερτούρα, το μπισκότο δεν άντεξε το βάρος της κουβερτούρας. Πριν ολοκληρωθεί το άπλωμα, το μπισκότο άνοιξε. Απέτυχε όσες φορές κι αν το έκανα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: