Παιδικό τσιζκέικ με… μερέντα!

Καταπληκτικό γλυκάκι για κάθε περίπτωση και δεν χρειάζεται καν ψήσιμο! Παιδικό τσιζκέικ με μερέντα λοιπόν!

Υλικά

250 γραμμάρια μπισκότα Digestive

75 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο μαλακό

400 γραμμάρια μερέντα σε θερμοκρασία δωματίου

100 γραμμάρια φουντούκια ψημένα και ψιλοκομμένα

500 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Εφαρμογή

Περνάτε από το μίξερ τα μπισκότα,  προσθέστε το βούτυρο, μια κουταλιά της σούπας μερέντα και 25γρ. από τα φουντούκια. Τα τοποθετείτε στον πάτο της φόρμα σας,  χρησιμοποιώντας είτε τα χέρια σας ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Τοποθετήστε τη στο ψυγείο. Χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα και συνεχίζετε το χτύπημα.

Βάζουμε το μείγμα πάνω από τη βάση μπισκότου. Από επάνω γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα φουντούκια. Τοποθετήστε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ή όλη τη νύχτα.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, Σοκολάτα

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: