Πιτσάκια παραδοσιακά

Μίνι πιτσάκια για κάθε περίσταση: για πάρτυ, για κολατσιό στο σχολείο, για βραδινό σνακ. Με λίγα λόγια, τέλεια επιλογή, πανεύκολη και πεντανόστιμη. Εγώ μόνο τέσσερα πρόλαβα να φωτογραφίσω…! Δείτε τη συνταγή βήμα-βήμα:

Υλικά για 10 μίνι πιτσάκια

  • Δέκα μικρά πιτάκια
  • 300 γρ. φέτα
  • 2-3 ντομάτες
  • λάδι
  • ρίγανη

Εκτέλεση

Βάζουμε τα πιτάκια σε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι. Αν τα πιτάκια είναι κατεψυγμένα, τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν.

Βάζουμε τη φέτα σε ένα μπολ και την λιώνουμε με ένα πιρούνι.

Απλώνουμε το τυρί στα πιτάκια.

Βάζουμε τις φέτες ντομάτας και από επάνω ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίγανη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Advertisements

Ετικέτες: , ,

Κατηγορίες: Αλμυρά, Βήμα-Βήμα, Στα γρήγορα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment στο “Πιτσάκια παραδοσιακά”

  1. Π.
    29/11/2012 στις 2:46 μμ #

    Θέλω-θέλω-θέλω!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: