Ζαχαρωτό!!!

Αυτό το καταπληκτικό ζαχαρωτό είναι πανεύκολο και έχει δύο χρήσεις. Είτε τρώγεται από μόνο του, είτε με αυτό στολίζουμε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά μας όπως βασιλόπιτα και κέικ!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αναμιγνύουμε 200 γρ. ζάχαρη με 2 κ. σούπας νερό, μέχρι να αισθανθούμε την υφή τους σας βρεγμένη άμμο. Στη συνέχεια πάνω σε μία λαδόκολλα απλώνουμε το μείγμα και με τα κουπάτ μας κόβουμε τα σχέδια μας. Τα αφήνουμε για τουλάχιστον 24 ώρες ώστε να στεγνώσουν. Προσοχή αν το κάνουμε νωρίτερα θα μας διαλυθούν!

Φυσικά στη συνέχεια μπορούμε και να τα στολίσουμε με γλάσο.

100_2465

Ευχαριστούμε τη Μαρίνα και για την ιδέα και για τις φωτογραφίες!

Advertisements

Ετικέτες: , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, Χριστούγεννα

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: