Καραμελοκαρδιές!

Αυτές οι καρδιές είναι οι πιο… γλυκιές! Καταπληκτικό κέρασμα, που φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχουν το σχήμα καρδιάς αλλά όποιο σχήμα θέλουμε, ανάλογα με τα κουπάτ που έχουμε. Είναι κάτι σαν καραμέλα που λιώνει όμως στο στόμα. Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα. Ιδού η συνταγή:

Υλικά

  • 1 φλ. ανάλατο βούτυρο
  • 1 φλ. φυστικοβούτυρο
  • 2 φλ. μικρά καραμελάκια γάλακτος
  • 6 φλιτζάνια μινι ζαχαρωτά (marshmallows)

Εκτέλεση

Λιώστε τα πάντα, εκτός από τα ζαχαρωτά σε μπεν μαρί (σε ένα κύπελλο ανοξείδωτο πάνω από νερό που σιγοβράζει), μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Βγάλτε το από τη φωτιά και ανακατέψτε και τα  marshmallows. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ξεκινάτε να δίνετε σχήμα με τα κουπάτ.  Μπορείτε να προσθέσετε από πάνω μερικά  marshmallows , αν το επιθυμείτε. Μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε το κουπάτ μετά από  λίγες περικοπές.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: