Γρανίτα καρπούζι

Τι πιο δροσιστικό και καλοκαιρινό από μία γρανίτα καρπούζι. Η συνταγή είναι πανεύκολη και με σίγουρα αποτελέσματα.

Υλικά

2 φλ. πολτό καρπουζιού
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε. Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο τοποθετούμε το μείγμα σε θήκες παγωτού.

Ετικέτες: , , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, Παγωτά, Στα γρήγορα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΦρουτοΣυνταγές

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment στο “Γρανίτα καρπούζι”

  1. eny
    09/06/2013 στις 1:40 μμ #

    θα τα κανω στα δικα μου γεννεθλια ! κλεινω τα 23!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: