Γρανίτα καρπούζι

Τι πιο δροσιστικό και καλοκαιρινό από μία γρανίτα καρπούζι. Η συνταγή είναι πανεύκολη και με σίγουρα αποτελέσματα.

Υλικά

2 φλ. πολτό καρπουζιού
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε. Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο τοποθετούμε το μείγμα σε θήκες παγωτού.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , ,

Κατηγορίες: Γλυκά, Παγωτά, Στα γρήγορα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΦρουτοΣυνταγές

Εγγραφή

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment στο “Γρανίτα καρπούζι”

  1. eny
    09/06/2013 στις 1:40 μμ #

    θα τα κανω στα δικα μου γεννεθλια ! κλεινω τα 23!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: