Τι πιο δροσιστικό και καλοκαιρινό από μία γρανίτα καρπούζι. Η συνταγή είναι πανεύκολη και με σίγουρα αποτελέσματα.
Υλικά
2 φλ. πολτό καρπουζιού
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. νερό
2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
1 κουταλιά σούπας στυμμένο φυσικό χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων. Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και το ξαναψύχουμε. Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο τοποθετούμε το μείγμα σε θήκες παγωτού.
θα τα κανω στα δικα μου γεννεθλια ! κλεινω τα 23!